مراحل تولید و پخت آجر

مراحل تولید و پخت آجر

مراحل تولید و پخت آجر

مراحل تولید آجر با روش های مختلفی در کوره های آجرپزی صورت می پذیرد. اما مساله ای که در پخت و تولید آجر مهم است شیوه ای تولید آن است که در نهایت یک آجر مرغوب و با کیفیت ساخته شود. تمام آجرها باید استانداردهای لازم را داشته باشند تا کیفیت آن تضمین شود. در ادامه به نحوه پخت آجر می پردازیم.

مراحل پخت آجر؛ مراحل تبدیل خاک رس به آجر

به طور کلی می توان گفت که آجرها به دو روش تر و خشک تولید می شوند. تفاوت میان این دو دستی و یا اتومات بودن تولید آن ها می باشد.

تولید آجر به روش سنتی: در این روش آجر به روش سنتی با استفاده از نیروی انسانی و توسط دست ساخته می شود.

روش نیمه اتومات: در این روش کوره پخت آجرها کوره هوفمن اتومات است. آجرها در این کوره جهت پخت در این کوره قرار می گیرند اما خشک کردن آن ها از طریق روش سنتی انجام می شود.

روش تمام اتومات: ساز و کار این روش مثل مرحله قبلی می باشد با این تفاوت که تمام مراحلش حتی خشک کردن آجرها به شکل اتومات صورت می پذیرد.

آجر چگونه ساخته می شود؟

آماده سازی خاک رس

به عمل آوردن خاک

تهیه گل رس برای پخت آجر

قالب گیری یا خشت زنی

خشک کردن خشت

پخت آجر و دمای مناسب آن

نکاتی در مورد ساخت آجر

برای این که یک آجر با کیفیت تولید کنید باید از خاک رس مرغوب استفاده کنید. نحوه قالب گیری و پخت آجر باید به شکلی صحیح انجام شود تا آجری سالم و باکیفیت تحویل بگیرید. آجرهایی که پخته شده اند باید به درستی اقدام به خنک کردن آن ها نمود تا از ترک خوردگی آن ها جلوگیری به عمل آید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *